Kaartverkoop

U kunt kaarten bestellen voor  de avondvoorstellingen op 30 en 31 mei (€12,-) of de matinee op zondag 31 mei (€10,-). Om kaarten te bestellen kiest u de voorstelling die u wilt bezoeken, het aantal kaarten dat u wenst en vult u uw naam en email adres in. Na afrekenen via iDEAL krijgt u van ons een mail met bevestiging.
We starten de avondvoorstelling om 20.00 en de middagvoorstelling om 13.30. Zijt op tijd.

No Events

Bereikbaarheid Theater:
Openbaar vervoer: Vanaf het Centraal Station kunt u de volgende bussen nemen: bus 28 richting Uithof, bus 77 richting Bilthoven, bus 74 richting Zeist, bus 50 richting Wageningen, uitstappen bij bushalte Wittevrouwen. Vervolgens steekt u de Bilstraat over, u loopt links de Biltstraat terug, het Theater bevindt zich vervolgens aan uw rechterzijde.

Parkeren: Er is helaas weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving van het theater. De dichtstbijzijnde parkeergarage is die op de Kruisstraat 2, vanaf hier is het minder dan 10 minuten lopen naar het theater.

Als u vragen heeft over de verkoop of over Solon in het algemeen, dan kunt u mailen naar info@solon-toneel.nl.

Wilt u kaarten kopen en tegelijkertijd recht hebben op enkele leuke extra’s? Word dan Vriend van Solon! Als u Vriend van onze vereniging wordt heeft u direct recht op twee gratis kaarten voor de voorstelling Een heldere kamer. Voor meer informatie zie het Vrienden van Solon-gedeelte van de website.