Kaartverkoop

U kunt kaarten bestellen voor  de avondvoorstelling op 15 of de midagvoorstelling van 16 oktober (beide €15,-). Om kaarten te bestellen kiest u de voorstelling die u wilt bezoeken, het aantal kaarten dat u wenst en vult u uw naam en email adres in. Na afrekenen via iDEAL krijgt u van ons een mail met bevestiging.
We starten de avondvoorstelling om 19.30 en de middagvoorstelling om 15.00. Zijt op tijd.

No Events

Eenmaal verkochte kaarten kunnen alleen in overleg geretourneerd of gewisseld worden. Indien u dit wenst of andere vragen heeft over de verkoop of over Solon in het algemeen, dan kunt u mailen naar info@solon-toneel.nl.

Op deze kaarten zijn de algemene voorwaarden van Toneelvereninging Solon van toepassing.

Bereikbaarheid Theater:
Openbaar vervoer: Vanaf het Centraal Station kunt u de volgende bussen nemen: bus 28 richting Science Park, bus 73 richting Zeist-Centrum, bus 74 richting Driebergen-Zeist, bus 50 richting Driebergen-Zeist, uitstappen bij bushalte Wittevrouwen. Vervolgens steekt u de Bilstraat over, u loopt links de Biltstraat terug, het Theater bevindt zich vervolgens aan uw rechterzijde.

Parkeren: Er is helaas weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving van het theater. De dichtstbijzijnde parkeergarage is die op de Kruisstraat 2, vanaf hier is het minder dan 10 minuten lopen naar het theater.

Wilt u kaarten kopen en tegelijkertijd recht hebben op enkele leuke extra’s? Word dan Vriend van Solon! Als u Vriend van onze vereniging wordt heeft u direct recht op twee gratis kaarten voor de voorstelling Macbeth. Voor meer informatie zie het Vrienden van Solon-gedeelte van de website.