Kaartverkoop

Dit jaar speelt Solon het stuk: Zij/Wij. Een voorstelling die een eigen draai geeft aan het politieke spel. Van de campagne en de straatinterviews, via de uitslagenavond en de talkshows naar de achterkamertjes en de formatietafel volgen we de turbulente opkomst van de nieuwe politieke partij de Partij van de Vrouw. Een andere manier van politiek bedrijven, op feministische grondslag: is dat de oplossing of juist gedoemd te mislukken? Een kans voor wederzijds begrip of een risico op zij/wij-denken?

U kunt kaarten bestellen voor de avondvoorstellingen op 9 en 10 december of de middagvoorstelling van 10 december (allen €12,-). Om kaarten te bestellen kiest u de voorstelling die u wilt bezoeken, het aantal kaarten dat u wenst en vult u uw naam en email adres in. Na afrekenen via iDEAL krijgt u van ons een mail met bevestiging.
We starten de avondvoorstelling om 20.00 en de middagvoorstelling om 14.30. De deuren gaan een half uur voor begin van de voorstelling open. Wij verzoeken met klem om er op tijd te zijn.

No Events

Eenmaal verkochte kaarten kunnen alleen in overleg geretourneerd of gewisseld worden. Indien u dit wenst of andere vragen heeft over de verkoop of over Solon in het algemeen, dan kunt u mailen naar info@solon-toneel.nl.

Op deze kaarten zijn de algemene voorwaarden van Toneelvereninging Solon van toepassing.

Bereikbaarheid Theater:
Openbaar vervoer: Vanaf het Centraal Station kunt u de volgende bussen nemen: bus 28 richting Science Park, bus 73 richting Zeist-Centrum, bus 74 richting Driebergen-Zeist, bus 50 richting Driebergen-Zeist en Bus 77 richting Bilthoven station, uitstappen bij bushalte  Oorsprongpark. Vervolgens steekt u de Bilstraat over, u loopt links de Biltstraat terug, het Theater bevindt zich vervolgens aan uw rechterzijde.

Parkeren: Er is helaas weinig parkeergelegenheid in de directe omgeving van het theater. De dichtstbijzijnde parkeergarage is die op de Kruisstraat 2, vanaf hier is het minder dan 10 minuten lopen naar het theater.

Wilt u kaarten kopen en tegelijkertijd recht hebben op enkele leuke extra’s? Word dan Vriend van Solon! Als u Vriend van onze vereniging wordt heeft u direct recht op twee gratis kaarten voor de voorstelling Wij/Zij. Voor meer informatie zie het Vrienden van Solon-gedeelte van de website.