Regisseur gezocht

Het waren fantastische tijden, maar na zes voorstellingen is de tijd gekomen: onze rots in de branding, onze steun en toeverlaat, ons geheime ingrediënt in de solonsoep, regisseur Tom Dello gaat ons verlaten. En dat betekent dat we gaan proberen het onvervangbare te vervangen. Ben of ken jij iemand die het leuk lijkt om de leukste professionele amateurtoneelvereniging van Utrecht naar nieuwe hoogten te brengen?

Wij zijn Solon, een amateurtheatergroep met spelers die al ruim tien jaar samen spelen. We repeteren gedurende een half jaar iedere dinsdagavond en werken toe naar drie uitvoeringen in het najaar in theater de Berenkuil in Utrecht. Wij zoeken een nieuwe regisseur die ons wil helpen bij het maken van onze volgende productie voor 4 tot 8 spelers. Wij vinden het belangrijk om uitdagend toneel te maken dat toegankelijk is voor ons publiek. Wij willen dit jaar een eigentijds stuk maken. Eerder hebben wij stukken gemaakt als Adel Blank, Macbeth, Een Heldere Kamer (A Bright Room Called Day), De Koopman van Venetië en En Toen Waren Er Geen.

Meer informatie? Kijk eens rond op deze website, bijvoorbeeld voor foto’s van producties. Als je vragen of interesse hebt, mail dan naar info@solon-toneel.nl

En Tom? Bedankt!