We spelen weer! Voorstellingen: 15 en 16 oktober

Bestel hier je kaartjes

Groot nieuws! Na ruim drie jaar staat Solon weer op de planken. En wel met hetzelfde stuk dat we van plan waren in 2020 te spelen: een stuk van William Shakespeare uit 1623 – nét geen 400 jaar oud dus.

In de theaterwereld heerst het bijgeloof dat het uitspreken van de titel van ons stuk voor ongeluk zorgt. Er wordt gefluisterd over ‘The Scottish Play,’ met de hoofdpersonages ‘Maccers’ en ‘Lady M.’ Dit vonden wij eigenlijk altijd maar onzin, maar sinds we met dit script bezig zijn en we de titel te pas en te onpas hebben gebruikt, is een pandemie uitgebroken die heel wat ellende heeft veroorzaakt. Er is geen bewijs dat deze feiten met elkaar te maken hebben, maar we nemen het zekere voor het onzekere en hebben ons voorgenomen om nergens in dit bericht de titel van onze nieuwe productie te vermelden.

Hoe dan ook: het wordt weer tijd om je onder te dompelen in een ouderwets lekker theateravondje met je favoriete toneelvereniging. We hebben er enorm veel zin in en staan te popelen om weer op de planken te staan. Dit stuk heeft het allemaal: heksen, koningen, ridders, profeties, eerzucht, geweten, jaloezie, wraak, epische zwaardgevechten en knock-knock-grappen. Something wicked your way comes!

Bestel hier je kaartjes

Poster: Anouk Paap